KS&P.nl - IT audit assurance advisory

IT-Assurance
Informatietechnologie leidt tot niet alleen tot nieuwe kansen voor organisaties maar ook tot risico's.

Als opdrachtgevers zekerheid willen over bepaalde IT-componenten dan voert KS&P een audit uit dat leidt tot een oordeel. In het oordeel staat concreet aangegeven of een bepaald IT component voldoet aan de normen.

Dit oordeel wordt door een RE afgegeven. De strekking van de oordelen kunnen goedkeurend, een beperking of afkeurend zijn. Met een oordeel, ook wel een Third Party Mededeling (TPM) genoemd, kan een organisatie aan derden laten zien welk oordeel er door de RE over het auditonderwerp is afgegeven.IT-assurance opdrachten over de volgende onderwerpen zijn mogelijk:

- IT-beheer (ITIL-processen)
- IT-systemen
- IT-processen
- Systeemontwikkeling
- IT infastructuur
- Betrouwbaarheid en continuiteit van rekencentra

© 2019 - KS&P All rights reserved