KS&P.nl - IT audit assurance advisory

IT-Security

Op het gebied van informatiebeveiliging staan organisaties voor steeds grotere uitdagingen. Bedreigingen en technologie veranderen voortdurend. Systemen en netwerken staan steeds meer open voor interactie met de omgeving. Verwerking en uitwisseling van informatie is voor veel organisaties een kernactiviteit geworden. Integrale informatiebeveiliging is een strategisch onderwerp geworden.

De auditors van KS&P hebben ervaren dat een kostenbewuste afweging van maatregelen alleen goed te maken is met een gedegen risicoanalyse. De auditors van KS&P kunnen u helpen de risico’s in kaart te brengen, maatregelen ter beheersing aandragen en adviseren hoe informatiebeveiliging tot een beheersbaar proces kan worden gemaakt.

Ook kunnen we onderzoeken in hoeverre de getroffen maatregelen aansluiten bij het beveiligingsbeleid. Voor technische infrastructurele implementaties (netwerkinrichting, inrichting van internetkoppelingen, inrichting van operating systems) werken we samen met technisch specialisten.

© 2019 - KS&P All rights reserved